Mama & Coaching

Voel jij je overweldigd als moeder? Heb je jezelf te lang weg gecijferd? Krijg je te weinig slaap of voel je je altijd moe en rusteloos? Ben je op zoek naar een betere balans tussen werk, gezin, huishouden en tijd voor jezelf? Wil je meer genieten van je kinderen en het leven in het algemeen? Loop je steeds tegen dezelfde dingen aan met je kinderen en wil je die graag doorbreken? Is er veel stijd in huis? Enz... Maak dan een afspraak voor een Mama & Coaching sessie.

 

We werken o.a. tijdens de Mama & Coaching aan

 • Accepteren hoe het nu is. Dit is lastig, maar geeft juist de meeste rust.Vansi mama coach.jpg
 • Accepteren dat negetieve gevoels er ook mogen zijn. Je hoeft ze niet weg te drukken, daar worden ze nog groter van en het kost veel energie. Het is ok om je niet ok te voelen!
 • Voel en ervaar hoe het met je is en luister naar jouw behoefte. Doordat je die zolang genegeerd hebt, loop je juist vast.
 • Inbouwen van genietmomenten.
 • Leren om je problemen te delen met mensen die je vertrouwt. Je bent niet alleen.
 • Hulp vragen aan je omgeving, zodat je meer tijd hebt om op te laden.
 • Leren om voor jezelf te zorgen. Vaker nee zeggen tegen anderen, vaken om hulp vragen.
 • Kiezen voor wat nu echt belangrijk is voor jezelf.
 • Bewust kiezen voor activiteiten en afspraken waar je energie van krijgt.
 • Niet blijven hangen in negatieve denk patronen.

Wat kan je o.a. verwachten tijdens de coaching?

Tijdens het eerste gesprek kun je je verhaal kwijt en is er alle ruimte jouw gevoel een plekje te geven.

Krijg je, als je daar behoefte aan hebt,  praktische tips voor jouw situatie en hulp met het vinden van je balans. O.a. mindfulness oefeningen en mantra´s voor rust, acceptatie en een basis leggen om voor jezelf te zorgen. Schrijfoefeningen, en oefeningen om mee naar huis te nemen.

 

Wanneer je langskomt voor een coaching sessie

Kun je je op je gemak voelen en mag alles gezegd worden. Er zijn geen verplichtingen of doelen te behalen, zonder verdere oordelen of verwachtingen. Ik zal er in al mijn aandacht en aanwezigheid voor jou zijn en zal mijn ervaringen met jou delen en bijdragen aan een veilige en ontspannnen sfeer. Daarbij geldt dat alles wat gezegd en beleefd wordt in de sessie, vertrouwelijk is en dus in de sessie blijft!


Tarieven

Ik hanteer voor een consult per uur €80.

Coaching per Skype is ook mogelijk. Hiervoor gelden dezelfde tarieven.

 

Speciaal voor jou reserveer ik tijd om een consult te geven. Mocht je onverhoopt niet kunnen, laat dat dan uiterlijk 24 uur van tevoren weten. Dan kunnen we een nieuwe datum en tijd plannen. Indien je een consult niet tijdig annuleert, breng ik het consult volledig in rekening.

 

Vergoeding

 • Werkgevers; werkgevers willen nog weleens bereid zijn om coaching te vergoeden in het kader van de professionele ontwikkeling van hun medewerkers. Check bij je werkgever wat de mogelijkheden zijn.
 • Outplacementbudget; heb jij te maken met ontslag of hangt je dit boven het hoofd? Bespreek dan met jouw werkgever de mogelijkheden van vergoeding in het kader van een outplacementtraject.
 • Uitkerende instanties; uitkerende instanties zoals het UWV en de Gemeentelijke Sociale Dienst zetten coaching nog wel eens in als onderdeel van een reïntegratietraject. Informeer naar de mogelijkheden bij je contactpersoon
 • Binnen de huidige wetgeving kan coaching als activerende begeleiding worden betaald uit het Persoonsgebonden Budget (PGB) of kunnen onder de noemer Psychosociale hulpverlening/begeleiding als aftrekpost bij de inkomstenbelasting opgevoerd worden.

 

Vragen of aanmelden voor een Mama & Coaching sessie, neem contact op

 

 

 

 

Vansi yoga.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Bring peace in your mind,

       joy in your heart,

  health in your body and

compassion in your actions

..........................................

         Hier Aanmelden

   Vragen bel 0643557504


Vansi yoga heeft veel cursisten

uit de omgeving:

Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar,

Voorschoten, Leiden, Katwijk, Valkenburg (ZH) en Rijnsburg