Bevallen & Coaching

Het veelbesproken eerste jaar is vaak een turbulent jaar. Je bent zwanger geweest en inmiddels ook bevallen. Je bent moeder/ouder geworden. Het is geweldig om je kindje eindelijk in je armen te hebben, ervan te genieten, het liefde te geven!

De eerste maanden kunnen echter ook behoorlijk vermoeiend zijn omdat je nachten onderbroken zijn, je een nieuwe fase in je leven ingaat met diverse veranderingen en je nog herstellende bent van de afgelopen periode.

De ontzwangering begint en duurt een maand of negen; je lichaam herstelt zich weer van de periode van zwanger zijn. Als je borstvoeding geeft speelt je lichaam hier prachtig op in maar vergt dat vaak ook weer extra energie van je. Daarnaast gebeurt er hormonaal nog het een en ander waardoor je wat labiel kunt zijn.

 

Na bevalling coaching kan o.a. helpen wanneerVansi na je bevalling coach 2.jpg

  • Je alleen maar aan het zorgen bent.
  • Geen tijd meer voor jezelf.
  • Je angstige of sombere gevoelens en gedachten hebt.
  • Je ineens wordt geconfronteerd met oud zeer.
  • Jullie relatie enigszins onder druk staat.

 

Als dit je bekend voorkomt is het wellicht zinvol om hier aandacht aan te schenken. Dit kan door middel van Bevallen & Coaching. Hierdoor zet je jezelf weer in je kracht en kun je de regie van je eigen leven weer oppakken. Je kun je verhaal kwijt, is er alle ruimte jouw gevoel een plekje te geven. Krijg je praktische tips voor jouw situatie en hulp met het vinden van je balans.

 

Wanneer je langskomt voor een coaching sessie

Kun je je op je gemak voelen en mag alles gezegd worden. Er zijn geen verplichtingen of doelen te behalen, zonder verdere oordelen of verwachtingen. Ik zal er in al mijn aandacht en aanwezigheid voor jou zijn en zal mijn ervaringen met jou delen en bijdragen aan een veilige en ontspannnen sfeer. Daarbij geldt dat alles wat gezegd en beleefd wordt in de sessie, vertrouwelijk is en dus in de sessie blijft!


Tarieven

Ik hanteer voor een coachings sessie per uur €80.

Coaching per Skype is ook mogelijk. Hiervoor gelden dezelfde tarieven.

 

Speciaal voor jou reserveer ik tijd om een sessie te geven. Mocht je onverhoopt niet kunnen, laat dat dan uiterlijk 24 uur van tevoren weten. Dan kunnen we een nieuwe datum en tijd plannen. Indien je een sessie niet tijdig annuleert, breng ik de sessie volledig in rekening.

 

Vergoeding

  • Vanuit de zorgverzekering kun je soms een deel van de kosten die je maakt vergoed krijgen onder de alternatieve geneeswijzen of onder de gezondheidscursussen rondom de bevalling. Of en hoeveel je vergoed krijgt, is afhankelijk van je verzekeraar en de mate waarin je aanvullend verzekerd bent.
  • Werkgevers; werkgevers willen nog weleens bereid zijn om coaching te vergoeden in het kader van de professionele ontwikkeling van hun medewerkers. Check bij je werkgever wat de mogelijkheden zijn.
  • Outplacementbudget; heb jij te maken met ontslag of hangt je dit boven het hoofd? Bespreek dan met jouw werkgever de mogelijkheden van vergoeding in het kader van een outplacementtraject.
  • Uitkerende instanties; uitkerende instanties zoals het UWV en de Gemeentelijke Sociale Dienst zetten coaching nog wel eens in als onderdeel van een reïntegratietraject. Informeer naar de mogelijkheden bij je contactpersoon
  • Binnen de huidige wetgeving kan coaching als activerende begeleiding worden betaald uit het Persoonsgebonden Budget (PGB) of kunnen onder de noemer Psychosociale hulpverlening/begeleiding als aftrekpost bij de inkomstenbelasting opgevoerd worden.

 

Vragen of aanmelden voor een Bevallen & Coaching sessie, neem contact op

 

Vansi yoga.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Bring peace in your mind,

       joy in your heart,

  health in your body and

compassion in your actions

..........................................

         Hier Aanmelden

   Vragen bel 0643557504


Vansi yoga heeft veel cursisten

uit de omgeving:

Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar,

Voorschoten, Leiden, Katwijk, Valkenburg (ZH) en Rijnsburg