Vanessa?

Ik ben moeder van twee prachtige dochters Madelief en Feline.Vanessa Koerts Vansi.jpg

Zwanger zijn was voor mij een enorme openbaring en een hele bijzondere en intense periode in mijn leven. Het bracht mij tot een dieper gevoel van vertrouwen en verbinding.

Dit inspireerde mij zodanig dat ik mij verder ben gaan ontwikkelen en verdiepen. Het heeft mij gebracht tot mijn huidige werk, waarin ik met heel veel plezier en aandacht aanstaande moeders begeleid in hun zwangerschap en ze voorbereid op de bevalling. Ondertussen heb ik al veel vrouwen mogen begeleiden op hun pad naar het moederschap.

 

Met veel plezier geef ik al jaren yogalessen, begeleiding en workshops aan specifieke doelgroepen waaronder zwangere, mama & baby, mama's. Het is mooi om te zien hoe aanstaande moeders in hun zwangerschap geleidelijk toe groeien naar de bevalling en de geboorte van hun kindje en de nieuwe fase van hun leven als moeder.

 

Verder heb ik me gespecialiseerd in het coachen van (aanstaande) moeders. Ik begeleid moeders om weer meer vertrouwen te krijgen, in balans te komen en positief te genieten van de zwangerschap en het moeder zijn. Het is mooi om aanstaande moeders te zien genieten van het toekomstige moederschap zonder stress of schuldgevoel. Ik begeleid ieder in hun eigen proces. Ieder mens is uniek en zo ook iedere zwangerschap en geboorte. Het inspireert mij om zwangere vrouwen, zo te begeleiden dat zij niet langer beperkt worden, maar weer in hun kracht staan en genieten.

 

Support

Vansi ondersteund Mommaluv. Een stichting die aanstaande moeders in Nederland koppelt aan een moeder to be in één van de 9 ontwikkelingslanden waar ze werkzaam zijn. Wanneer je kindje geboren wordt kun je je kraambezoek vragen om een donatie te doen voor een andere moeder to be. Van deze giften wordt lokaal een kraampakket samengesteld. Hierover krijg je foto's en info, zodat het een persoonlijke gift wordt. Voor meer info kijk op; www.mommaluv.nl

 

Je kunt na de periode van zwangerschap en kraamtijd de spulletjes uit de kraambox die over zijn of die je niet wilt bewaren bij mij inleveren. Ik zorg ervoor dat dit bij Stichting Baby Hope terecht komt, Stichting Baby Hope verzamelt kraammaterialen in voor kraamprojecten in Afrika, India, Zuid-Amerika en Oost-Europa, ze kunnen het goed gebruiken, dus niet weggooien! Meer informatie is te vinden op www.stichtingbabyhope.org 

 

Opleiding en training:

 • Saswitha opleiding voor yoga en wijsbegeerte
 • Saswitha specialisatie jaar zwangerschapsyoga
 • Spinning Babies parent educator training
 • Birthlight postnatal yoga training
 • Birthlight baby yoga training
 • Kinderyoga docenten opleiding Jip en Jan
 • Opleiding ouder & kindcoach
 • Focus trainer
 • The Work, Byron Katie
 • Ayurvedische voedingsleer
 • Mindfulness-based childbirth and parenting training

 

Vansi yoga logo vyn.png

        The Work Vansi.gif    Saswitha-keurmerk-webversie.jpg birthlight teacher training.png

Vansi Jip&Jan logo.png

Vansi yoga.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

............................................

Vansi yoga heeft veel cursisten

uit de omgeving:

Den Haag, Rijswijk, Delft, Ypenburg, Nootdorp, Voorburg, Leidschendam,

Wassenaar, Voorschoten, Leiden, Katwijk, Valkenburg (ZH) en Rijnsburg