Mama & Baby Workshop at home

Ben je pas bevallen en wil je ontspannen met je baby in je eigen omgeving zijn? Dat kan, ik kom bij jou thuis wanneer het jou uitkomt.In deze speciale thuis workshop besteden we o.a. aandacht aan het veilig dragen en vasthouden van je baby, je bekkenbodem en buik, contact en hechting met je baby, masseren van je baby, zodat je daarna regelmatig je baby zelf kunt masseren. Dit heeft een positief effect op je baby; ze ontdekken hun lijfje, ontspannen zich makkelijker en het vermindert o.a. huilen en buikkrampjes. Het is zowel voor jezelf als voor je baby prettig om op deze manier dichtbij elkaar te zijn. Daarnaast besteden we aandacht aan yogahoudingen voor mama, je leert oefeningen voor je eigen herstel om je lichaam weer soepel en krachtig te maken en er worden variaties aangeboden waarbij je jouw kindje op een speelse manier kunt betrekken.


Voor jullie samen

Is het een verwenmoment en een fijne manier om te wennen aan je rol als moeder en om de band met je pasgeboren kindje te versterken. Een fijne start met je baby betekent dat je minder stress ervaart en daardoor minder moe bent. Je zit lekkerder in je vel en kan de moeder zijn die je graag wilt zijn!

 

De workshop bestaan uit o.a.

  • Terugblik van de bevalling en de geboorte en nu mama zijn
  • Massage met je kindje en yoga oefeningen die jullie samen kunnen doen.
  • Balans vinden met je baby, hechting, ontwikkeling, (oog)contact, enz. Hoe je je adem kunt gebruiken voor jezelf, maar ook hoe je deze kunt gebruiken om je kindje gerust te stellen.
  • Yogahoudingen, om het lichaam weer in haar kracht te laten komen en de energie weer te laten stromen. Voor o.a. nek, schouders, rug, buik en bekken(bodem)Mama en baby workshop at home.jpg

Je betaald voor een at home workshop van ca. 2 uur €80

Ook leuk om als (kraam) cadeau te geven.

Binnen de regio Wassenaar-Voorschoten-Voorburg-Leidschendam-Den Haag, geen extra reiskosten voor een at home workshop.

 

Vragen of Inschrijven

................................................................................................................

Mama & baby yoga is een verwenmoment voor jou en je baby, waarin je je kindje (nog) beter leert kennen en vol vertrouwen het moederschap tegemoet gaat

Vansi yoga.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   The time we spend in the

 womb and how we are born

is truly meant to be the gift for

  a life time..... For every child

....................................................

 

             Vragen