Prenatale Partner workshop

Je bevalling en de geboorte van jullie baby is een van de meest indrukwekkende gebeurtenissen, het verbindt jullie voor het leven. Een goede voorbereiding kan jou en je partner helpen om er samen een mooie en ontspannen ervaring van te maken.

 

Wanneer je bij ons staat ingeschreven voor yogalessen, workshops en/of een cursus, bieden we jou tijdens de corona maatregelen gratis live online workshops aan!

 

De prenatale partner workshop bestaat uit

In deze workshop die je samen met je (beval) partner doet, leren jullie wat je kunt verwachten tijdens de bevalling en wat je partner kan doen om je te begeleiden en ondersteunen. Jullie leren o.a. om te gaan met verschillende soorten weeën, we oefenen bewegingen en bevallingshoudingen, ademtechnieken, massages en ontspanningsoefeningen. Daarnaast krijgen jullie praktische tips en uitleg over de diverse fases van de bevalling. Na de workshop ontvang je een hand-out met de oefeningen en informatie.

 

Deze 2 uur durende workshop is een mooi aansluiting op de wekelijkse zwangerschapyoga lessen, maar ook als je geen zwangerschapsyoga hebt gevolgd ben je van harte welkom. Je kunt je aanmelden wanneer jullie daar zelf behoefte aan hebben. We raden aan om vanaf 30 weken in je zwangerschap de workshop te volgen. De partner workshop wordt iedere 6/8 weken gegeven en is voor iedereen toegankelijk, ervaring met yoga is zeker niet vereist.

 

Prenatale Partner Workshop is oppartner+workshop (3).png

Zondagochtend van 10.30u tot 12.30u 

De data zijn; 12 juli 2020 LIVE ONLINE WORKSHOP

Voor jullie samen betaal je €45 voor de online workshop


Inschrijven

 

Via de app Inschrijven


................................................................................................................

Samen bevallen is een heel itiem en mooi moment, door te leren hoe je op elkaar kan inspelen, leer je elkaar te ondersteunen en wordt het een bevalling van jullie samen.

Vansi yoga.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   The time we spend in the

 womb and how we are born

is truly meant to be the gift for

  a life time..... For every child

....................................................

 

             Vragen