Aanmelden voor de Mama yoga lessen

Je bent van harte welkom om vrijblijvend een proefles te volgen. Vansi is gespecialiseerd in yoga, voorbereiding & coaching tijdens en (ver) na je zwangerschaps en biedt jou als (aanstaande) mama de meeste complete zwangerschapsyoga en mama (baby) yoga, workshops, retraites en coaching aan. Er worden op diverse locaties lessen & workshops gegeven, hiervoor kun je je vooraf aanmelden. Om zeker te zijn van een plekje en de juiste les meld je dan vooraf aan via het inschrijfformulier.

 

Hoe schrijf je je in voor de lessen en/of workshops

Boek via de gele inschrijfknop je specifieke les, je ontvangt vervolgens een mail en kunt daarna aangeven wanneer je wilt beginnen. Mocht je voorafgaand vragen hebben dan kun je altijd eerst bellen of mailen.

 

Ik wil me aanmelden

Vergoeding

Vansi yoga is aangesloten bij de Vereninging Yogaleerkrachten Nederland, lid van Europese Yoga Unie en Vansi yoga heeft een AGB code en staan daarmee landelijk geregistreerd bij de zorgverzekeraars als zijnde zorgaanbieder. Hierdoor vergoeden veel ziektekostenverzekeraars geheel of gedeeltelijk de gemaakte kosten voor deelname aan de zwangerschapsyoga, mama & baby yoga, postnale yogalessen & privélessen en coaching.

 

Afmelden

Kun je toch niet? Het is fijn als je hoe dan ook even laat weten dat je niet komt, zodat wij ervan op de hoogte zijn. Dat kan per mail of sms: via info@vansi.eu of via mobiel nr. 06-43557504 (Whats-App mag ook). Bedankt!

 

 

 

 

Vansi yoga.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Bring peace in your Mind,

       joy in your Heart,

  health in your Body and

compassion in your Actions

..............................................

 

           Aanmelden


Vansi yoga heeft veel cursisten

uit de omgeving:

Den Haag, Rijswijk, Voorburg,

Leidschendam, Wassenaar,

Voorschoten, Leiden, Katwijk,

Valkenburg (ZH) en Rijnsburg