Zwangerschapsyoga, workshop en cursus locaties Den Haag

  • Yoga4running: Amalia van Solmsstraat 155 Den Haag-Voorburg (Zwangerschapsyoga, Prenatale partner workshop)

Wanneer je in de straat aankomt, kun je makkelijk je auto gratis voor de deur parkeren. De ingang is aan de zijkant van het gebouw rechts. Als je binnenkomt ga je naar rechts en daar vindt je de ruime lichte yogazaal.

  • Wake Up yoga: Pietheinstraat 98 Den Haag (Zwangerschapsyoga, Mama & Baby yoga)

Je kunt in de straat je auto parkeren. Let wel op het is betaald parkeren! Als je binnenkomt kun je via de zitruimte doorlopen via de gang naar de intieme en aangename yogazaal. 

  • Bronovo ziekenhuis: Bronovolaan 5 Den Haag (Prenatal yoga, Zwangerschaps zwemmen, Prenatal swimming)

In de fysiotherapieruimte van het ziekenhuis worden de lessen gegeven, hier is tevens ook de ingang en deze zit een stukje verderop naar rechts van de hoofdingang, richting de verloskundigepraktijk. Je kunt parkeren voor het ziekenhuis of aan de kant van de verloskundigepraktijk op de van Hogenhoucklaan.

  • Verloskundige praktijk Mundo: Scheveningseweg 72 Den Haag (Spinning Babies Parent class, Birth Prep Workshop)

Je kunt wanneer je met de auto bent langs de linkerkant van het gebouw naar achteren rijden, aan het einde zie je een parkeerplaats en deze is gratis voor cursisten. Wanneer je binnenkomt loop je naar links de trap omhoog, dan zie je links de lesruimte.

De Sillestraat is een zijstraat van de Theresiastraat en het Haags Yoga centrum bevindt zich naast kdv Fienelien. Je kunt voor de deur of in de aansluitende straten gratis parkeren in het weekend en 's avonds

  • KDV Norlandia: Burmanlaan 71 Wassenaar (Zwangerschapsyoga)

Je loopt door het hek langs het gebouw naar achteren.  Aan het einde van het gebouw ga je naar rechts, daar zie je een deur en deze is 15 min. voor aanvang van de les geopend. Voor de deur kun je gratis parkeren

Vansi yoga.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

............................................

Vansi yoga heeft veel cursisten

uit de omgeving:

Den Haag, Rijswijk, Delft, Ypenburg, Nootdorp, Voorburg, Leidschendam,

Wassenaar, Voorschoten, Leiden, Katwijk, Valkenburg (ZH) en Rijnsburg