Zwangerschaps retreat voor jullie Samen

Vansi Mindful-Zwangerschapsyoga.jpgyogabee deur.jpgVansi Mindfulness-blog.jpgyogabee bed.jpgZwangerschaps retreat vansi 2.jpgyogabee_retreat_zwembad.jpg

Luxe, informatief & ontspannen weekend samen,

speciaal voor aanstaande ouders

 

Yoga, voorbereiding op de geboorte, ontspanning, rust, natuur en

tijd voor jullie samen


Tijdens dit zwangerschaps retreat dompelen jullie samen in alle rust onder in de wereld van zwanger zijn en kunnen jullie tegelijkertijd tot jezelf komen op deze unieke locatie in Zeeland, ver weg van de drukte. Jullie zijn van harte welkom om samen met andere aanstaande ouder op en top zwanger te zijn.

Doormiddel van yoga & mindfulness leer je om goed te kunnen ontspannen tijdens de zwangerschap en tijdens je bevalling. Jullie bereiden je goed voor op wat gaat komen met informatieve workshops; jullie krijgen tools en tips, waardoor je als zwangere maar zeker ook de partner met vertrouwen de bevalling in kunnen gaan. Speciaal is er aandacht voor de partner, hoe je je zwangere vrouw kunt ondersteunen rondom de bevalling en de eerste periode na de bevalling.

 

Daarnaast begeven we ons in een prachtige omgeving wat uitnodigt; voor een wandeling naar het strand, te geniet van een ontspannende (zwangerschaps)massage, het luxe indoor zwembad & sauna.

Beleef dit speciaal voor jullie afgestemde weekend samen, geheel verzorgt met fijne kamers en biologische maaltijden.

 

Het zwangerschapsretreat bestaat uit

 • Weekend van vrijdagmiddag 3 tot zondagmiddag 5 april 2020.
 • (Later in het jaar van 18-20 september 2020)
 • Speciaal voor zwangeren met partner vanaf 20 weken t/m 38 weken zwanger.
 • Tarief op basis van een eigen 2-persoonskamer €795,- per stel.

Het tarief is inclusief

 • Twee overnachtingen in jullie eigen 2-persoonskamer.
 • Volledig verzorgde biologische maaltijden (vegatarisch ook mogelijk); ontbijt (2x), lunch (2x) en diner (1x) Tussendoor staan er gezonde snacks, fruit en thee tot je beschikking.
 • Professionele begeleiding van ervaren zwangerschapsdocenten, opgeleid in o.a. zwangerschaps– en postnatale yoga, de Birthlight methode, Spinning Babies Parent class en Mindfulness. Vanessa en Ilonka hebben inmiddels vele jaren ervaring op dit gebied en geven beide wekelijks les aan zwangeren. Ze zijn gespecialiseerd in yoga en coaching rondom de zwangerschap.
 • Yogales waarin met name ontspanning & mindfulness centraal staan. De lessen zijn erop gericht om o.a. soepelheid, ontspanning en samen bewust zwanger zijn te bevorderen. Ervaring met yoga is zeker geen vereiste.
 • Twee verschillende workshops met o.a. onderwerpen; Hoe zijn jullie zelf goed voorbereid op de geboorte van je kleintje? Informatie over wat je kunt verwachten tijdens de bevalling en wat je partner kan doen om je te begeleiden en ondersteunen. We behandelen ontspannings- & ademtechnieken voor tijdens de geboorte, houdingen & bewegingen die de ontsluiting bevorderen en baarhoudingen. Kortom een complete praktische en theoretische voorbereiding over wat je tijdens de zwangerschap, bevalling, geboorte en de kraamtijd kunt verwachten.
 • Op zaterdagavond is er de mogelijkheid om een informatieve film te zien over dit thema (is optioneel)
 • Indoor zwembad en sauna.
 • Opgemaakte bedden & handdoekenset.

Optioneel bij te boeken

 • Een speciale ontspannende zwangerschapsmassage.
 • Heerlijke ontspanningsmassage voor de partner
  Yogabee huis.jpgYogabee retraite.jpgyogabee_retreat_villa-keuken.jpg


................................................................................................................

Being a parent doesn´t start when the child is born

It starts when the mother is pregnant

 

Vansi yoga.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Invest in your future Family with

 an Enlightening wellness retreat

.....................................................................

 

  Voor vragen neem contact op