Zwangerschapsyoga retreat In Zeeland

Vansi Mindful-Zwangerschapsyoga.jpgyogabee deur.jpgVansi Mindfulness-blog.jpgyogabee bed.jpgindexiiioik.jpgyogabee_retreat_zwembad.jpg

Luxe, informatief & ontspannen weekend,

speciaal voor jou als aanstaande moeder

 

Voel je welkom om in deze periode aandacht te geven aan jezelf, je kindje

en je goed voor te bereiden op je bevalling


Tijdens deze zwangerschapsretreat wat speciaal afgestemd is voor jou als aanstaande moeder, kun je samen met andere zwangere in alle rust je onderdompelen in de wereld van zwanger zijn. Op een unieke locatie in Zeeland, ver weg van alle drukte.

 

In de yoga & mindfulnesslessen leer je goed te kunnen ontspannen voor tijdens je zwangerschap en bevalling. Je bereidt je voor op wat gaat komen met informatieve workshops; je leert tools en tips, zodat je de bevalling met vertrouwen tegemoet kunt zien.

 

Daarnaast begeven we ons in een prachtige omgeving wat uitnodigt; voor een wandeling naar het strand, te geniet van een ontspannen zwangerschapsmassage, het luxe indoor zwembad & sauna,

geheel verzorgde fijne kamers en biologische maaltijden.

 • Weekend 3-5 april OF 18-20 september 2020
 • Speciaal voor zwangeren vanaf 14 weken t/m 38 weken zwanger.
 • Tarief op basis van een gedeelde 2-persoonskamer €375,- per persoon. Of een eigen 2 persoonkamer €575,- per persoon.

Het zwangerschapsretreat bestaat uit

 • Twee overnachtingen in je eigen of gedeelde 2-persoonskamer.
 • Volledig verzorgde biologische maaltijden (vegatarisch ook mogelijk); ontbijt (2x), lunch (2x) en diner (1x) Tussendoor staan er gezonde snacks, fruit en thee tot je beschikking.
 • Professionele begeleiding van ervaren zwangerschapsdocenten, opgeleid in o.a. zwangerschaps– en postnatale yoga, de Birthlight methode, Spinning Babies Parent class en Mindfulness. Vanessa en Ilonka hebben inmiddels vele jaren ervaring op dit gebied en geven beide wekelijks les aan zwangeren. Ze zijn gespecialiseerd in yoga, ontspanning en coaching rondom de zwangerschap.
 • Zwangerschapsyoga lessen die erop gericht zijn om o.a. ontspanning en bewust zwanger zijn te bevorderen. Door middel van verschillende oefeningen, houdingen en je adem kun je jezelf voorbereiden op een ontspannen bevalling.
 • Mindfulness technieken helpen vertrouwen te krijgen op je eigen innerlijke kracht en het vermogen te hebben bij jezelf te blijven op wat er gaat komen. Je leert doormiddel van bewustzijnsoefeningen je aandacht te richten naar je lichaam. Hierdoor maak je intensief contact met je kindje en zal het je bij je bevalling helpen rustig en gefocust te blijven.
 • Twee verschillende workshops met o.a. onderwerpen; Hoe kun je zelf goed voorbereiden op de geboorte van je kleintje? Informatie over wat je kunt verwachten tijdens de bevalling. We behandelen ontspannings- & ademtechnieken voor tijdens de bevalling, houdingen & bewegingen die de ontsluiting bevorderen en baarhoudingen. Kortom een complete praktische en theoretische voorbereiding over wat je tijdens de zwangerschap, bevalling, geboorte en de kraamtijd kunt verwachten.
 • Op zaterdagavond is er de mogelijkheid om een informatieve film te zien (is optioneel)
 • Indoor zwembad & sauna.
 • Een ontspannings zwangerschapsmassage.
 • Opgemaakte bedden & handdoekenset.
  Yogabee huis.jpghanden-hartje vansi 2.jpgyogabee_retreat_villa-keuken.jpg


Meld je aan


................................................................................................................

Being a parent doesn´t start when the child is born

It starts when the mother is pregnant

 

Vansi yoga.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Invest in your future family

with a inlighting prenatal retreat

....................................................................

 

            Vragen?