Spinning Babies Parent Workshop

Spinning Babies Vansi yoga 2.jpgDe methode Spinning Babies voor tijdens je zwangerschap bestaat uit oefeningen voor een goede bekkenstand, ruimte in je buik en bekken en bewegingsvrijheid. Dat vergroot de kans op een vlotte bevalling en kan problemen bij de geboorte voorkomen. De oefeningen en bewegingen kunnen een verkeerde positie van de baby of niet vorderende ontsluiting voorkomen. Ook kan de baby makkelijker de spildraaien maken. Balance before force; als het bekken in balans is, heeft de baby ruimte om in de juiste positie en door het geboortekanaal te draaien.

Meer weten

 

Prenatale Partner Workshop

partner+workshop (3).png

Naast de zwangerschapsyoga lessen raden we je aan om vanaf 30 weken in je zwangerschap de prenatale partner workshop te volgen. Je kunt deelnemen met je partner, familielid, vriend(in) of iemand anders die jou tijdens de bevalling zal ondersteunen.

Jullie leren o.a. houdingen om verschillende weeën op te vangen, we oefenen bewegingen, bevallingshoudingen, ademtechnieken, massages en ontspanningsoefeningen. Daarnaast krijgen jullie praktische tips en uitleg over de diverse fases van de bevalling.

 

Meer weten

 

Mini Beval Workshop 'Birth Prep'

Vansi Birth Prep.jpg

Ontspanning is de sleutel voor een voorspoedige bevalling. In deze mini bevalcursus, bestaande uit twee avonden of twee ochtenden, geven we je de belangrijkste informatie en oefeningen mee voor zowel een goede lichamelijke als mentale voorbereiding op de geboorte van je kindje. Het doel is om zo ontspannen en natuurlijk mogelijk te kunnen bevallen, hoe de bevalling ook verloopt. Deze mini cursus zal jou of jullie samen, helpen om met een gerust gevoel de bevalling in te gaan. Je kunt de workshop alleen of met je (beval)partner volgen.

 

Meer weten