Bevallen doe je Samen

De geboorte van jullie baby is een van de meest indrukwekkende gebeurtenissen, het verbindt je voor het leven. Het kan echter ook heel spannend zijn, als je niet precies weet wat je kunt verwachten. Een goede voorbereiding kan jou en je partner helpen om er samen een mooie ervaring van te maken.

 

In deze workshop die je samen met je partner doet, leren jullie wat je kunt verwachten tijdens de bevalling en wat je partner kan doen om je te begeleiden en ondersteunen. Jullie leren houdingen om o.a. weeën op te vangen en te baren, perstechnieken, ademoefeningen, ontspanningsoefeningen en massages. Daarnaast krijgen jullie praktische tips en uitleg over de diverse fases van de bevalling.

 

De partner workshop bestaat uit

Een 2 uur durende workshop samen met je partner. Je kunt je aanmelden wanneer jullie daar zelf behoefte aan hebben, we raden echter wel aan om na je 30ste zwangerschapsweek een workshop bij te wonen. De partnerworkshop wordt iedere 6/8 weken gegeven en is voor iedereen toegankelijk, ervaring met yoga is niet vereist (voor zowel cursisten van de zwangerschapsyoga als voor niet-cursisten).

 

Workshop is in Den Haag opBevallen doe je samen Vansi.jpg

Zondagmiddag van 11.00u tot 13.00u

Locatie Haags Yogacentrum, Sillestraat 13, Den Haag

De workshop is op; 16 juni, 21 juli 2019

 

Voor jullie samen betaal je €45. Graag vooraf aanmelden.

 

Vergoeding

Vansi yoga is aangesloten bij de Vereniging Yogaleerkrachten Nederland, lid van Europese Yoga Unie

en  Vansi yoga heeft een AGB code en staan daarmee landelijk geregistreerd bij de zorgverzekeraars als zijnde zorgaanbieder. Hierdoor vergoeden veel ziektekostenverzekeraars geheel of gedeeltelijk de gemaakte kosten voor deelname aan de bevallen doe je samen workshop.

 

Samen bevallen is een heel itiem en mooi moment, door te leren hoe je op elkaar kan inspelen, leer je elkaar te ondersteunen en wordt het een bevalling van jullie samen.

Vansi yoga.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Bring peace in your mind,

       joy in your heart,

  health in your body and

compassion in your actions

..........................................

         Hier Aanmelden

   Vragen bel 0643557504


Vansi yoga heeft veel cursisten

uit de omgeving:

Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar,

Voorschoten, Leiden, Katwijk, Valkenburg (ZH) en Rijnsburg