Prenatale Partner Workshop

De geboorte van jullie baby is een van de meest indrukwekkende gebeurtenissen, het verbindt je voor het leven. Het kan echter ook heel spannend zijn, als je niet precies weet wat je kunt verwachten. Een goede voorbereiding kan jou en je partner helpen om er samen een mooie ervaring van te maken.

 

De prenatale partner workshop bestaat uit

In deze workshop die je samen met je partner doet, leren jullie wat je kunt verwachten tijdens de bevalling en wat je partner kan doen om je te begeleiden en ondersteunen. Jullie leren houdingen om o.a. weeën op te vangen en te baren, perstechnieken, ademoefeningen, ontspanningsoefeningen en massages. Daarnaast krijgen jullie praktische tips en uitleg over de diverse fases van de bevalling.

 

Het is een 2 uur durende workshop samen met je partner. Je kunt je aanmelden wanneer jullie daar zelf behoefte aan hebben. We raden aan om vanaf 30 weken de workshop te volgen. De partner workshop wordt iedere 6/8 weken gegeven en is voor iedereen toegankelijk, ervaring met yoga is niet vereist (voor zowel cursisten van de zwangerschapsyoga als voor niet-cursisten).

 

Prenatale Partner Workshop is in Den Haag opBevallen doe je samen Vansi.jpg

Locatie Haags Yogacentrum, Sillestraat 13, Den Haag

Zondagmiddag van 10.30u tot 12.30u

Voor jullie samen betaal je €45 en voor niet cursisten €55

De workshop is op; 3 nov. en 15 dec. 2019

 

Ik wil de workshop boeken

 

................................................................................................................

Samen bevallen is een heel itiem en mooi moment, door te leren hoe je op elkaar kan inspelen, leer je elkaar te ondersteunen en wordt het een bevalling van jullie samen.

Vansi yoga.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       9 month preparing

to fall in Love for a Lifetime

..........................................................

 

         Proefles volgen