Zwangerschapsbegeleiding

Een zwangerschap is een bijzondere periode in het leven van elke vrouw, maar er is zeker niet altijd sprake van een roze wolk. Er treden grote veranderingen op, zowel fysiek als mentaal. Soms gaan die veranderingen als vanzelf, maar vaak genoeg hebben ze grotere impact dan verwacht. Je kunt bijvoorbeeld stress ervaren voor het moederschap, angst voor de bevalling of negatieve gevoelens door een heftige andere bevalling.

Zwangerscoaching helpt je om weer met vertrouwen en positiviteit te genieten van je zwangerschap. Je zult minder piekeren en last hebben van negatieve emoties. Je leert beter naar je zwangere lijf te luisteren en in je kracht te komen. Als je als vrouw weer beter in je vel zit, dan geeft dat je veel ontspanning die je hard kunt gebruiken als je zwanger bent.

 

Zwangerschapscoaching kan o.a. helpen wanneer

  • Je zwangerschap anders had voorgesteld omdat je geen roze, maar eerder een grijze wolk ervaart.
  • Opziet tegen de toekomst omdat de komst van een kindje je leven zal veranderen.
  • Last hebt van je emoties: (onverklaarbaar) verdriet, angst, boosheid of juist een verdoofd gevoel.
  • Voor of tijdens je zwangerschap te maken hebt gehad met ingrijpende gebeurtenissen (zoals verhuizing, overlijden, ontslag, scheiding) waardoor je nu niet goed kunt genieten.
  • Merkt dat ervaringen uit je vorige zwangerschaps of bevalling nog niet zijn verwerkt en je in de weg staan.
  • Vansi Mama Mindfulness.jpgEen periode van onvruchtbaarheid achter de rug hebt en je ondanks alles, niet blij voelt met je zwangerschap.
  • Je last hebt dat je lichaam niet prettig voelt door je zwangerschap (bijv. bekkeninstabiliteit, misselijkheid)
  • Tegen je bevalling opziet.
  • Het gevoel hebt dat je er alleen voor staat.


Als dit je bekend voorkomt

Is het wellicht zinvol om hier aandacht aan te schenken. Dit kan door middel van Zwanger & Coaching. Hierdoor zet je jezelf weer in je kracht en kun je de regie van je eigen leven weer oppakken. Je kun je verhaal kwijt, is er alle ruimte jouw gevoel een plekje te geven, krijg je (als je daar behoefte aan hebt) praktische tips voor jouw situatie en hulp bij het vinden van je balans.

 

Wanneer je een coaching boekt

Kun je je op je gemak voelen en mag alles gezegd worden. Er zijn geen verplichtingen of doelen te behalen, zonder verdere oordelen of verwachtingen. Ik zal er in al mijn aandacht en aanwezigheid voor jou zijn en zal mijn ervaringen met jou delen en bijdragen aan een veilige en ontspannnen sfeer. Daarbij geldt dat alles wat gezegd en beleefd wordt in de coaching sessie, vertrouwelijk is en dus tussen ons blijft!


Tarieven

Ik hanteer voor een coachings sessie per sessie €80 (ca. 1.5 uur).

Coaching per Skype is ook mogelijk. Hiervoor gelden dezelfde tarieven.

 

Speciaal voor jou reserveer ik tijd om een sessie te geven. Mocht je onverhoopt niet kunnen, laat dat dan uiterlijk 24 uur van tevoren weten. Dan kunnen we een nieuwe datum en tijd plannen. Indien je een sessie niet tijdig annuleert, breng ik de sessie volledig in rekening.

................................................................................................................

Help jezelf naar je zwangere lijf te luisteren en in je kracht te komen &

met vertrouwen en positiviteit te genieten van je zwangerschap

Vansi yoga.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Part of birthing without fear

   is trusting your Instincts

........................................................

 

                Vragen?