Postnatale yoga

En dan is je leven anders! Een zwangerschap, een bevalling en een nieuw leven met je kindje zijn grote gebeurtenissen die voor veel veranderingen zorgen lichamelijk en geestelijk.

In de postnatale yoga les zijn de yogahoudingen en oefeningen speciaal gericht op mama’s die recentelijk bevallen zijn. De les helpt je om fysiek, mentaal en emotioneel spanning los te laten. Je lichaam weer aandacht te geven, te ontspannen en de energie weer te laten stromen, maar ook om te versterken en weer ‘bijeen te brengen’ door je buik, rug en bekkenbodemspieren op een veilige manier weer te activeren. In de les combineren we hatha yogahoudingen, spierversterkende oefeningen, ademstechnieken, mindfullness en ‘restorative’ yoga, om uiteindelijk tot een diepe ontspanning te komen. 

Postnatale yoga staat garant voor écht even tijd voor en met jezelf, iets waar je als nieuwe en/of werkende moeder wellicht veel behoefte aan hebt. Deze les is zonder baby’s zodat je tijd aan jezelf kan besteden, kunt ontspanning en een nieuwe balans kunt vinden als (nieuwe) mama. Je voelt je sterker en vitaler, en je komt tot rust en ontspanning.

 

Wanneer kun je mee doen

Je bent welkom vanaf ongeveer 4 weken na je bevalling en je kunt op ieder moment instromen. Het is voor iedere net bevallen mama toegankelijk, ervaring met yoga is niet vereist. Wil je na de postnatale yoga verder gaan met de wekelijkse lessen dan kun je doorstromen naar Mama flow yoga.

 

Vansi Mindfulness Mama.jpg

Lessen zijn in Wassenaar op

Locatie Zijlwatering, Burmanlaan 71 Wassenaar

Woensdagavond van 20.30u tot 21.45u

Voor 6 lessen betaal je €79 of voor 12 lessen 144

 

Ik wil me aanmelden

 

Ik wil me via de app aanmelden

 

...................................................................

Yoga na je bevalling ondersteund je om de hernieuwde balans te vinden in je lichaam en leven met je kindje


 

Vansi yoga.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Mom yoga makes me

Relaxed, Calm & Confident

    during Motherhood

.........................................

 

           Vragen