Yoga & Zwanger

Zwanger zijn is iets heel bijzonders, voor even ben je twee. Je lichaam ondergaat een groot aantal veranderingen en draagt in alle liefde jouw kindje. Zwangerschapsyoga stimuleert en ondersteunt je om dit proces op een positieve manier bewust mee te maken en om je voor te bereiden op de bevalling en de geboorte van je kindje. Je wordt je bewust van de diepe kracht en basisvertrouwen in jezelf die je gebruikt voor de bevalling, en tegelijkertijd is er aandacht voor het samen ontspannen met je baby in je buik. Hierdoor zal je nog meer genieten van je zwangerschap en positief je bevalling tegemoet gaan.

 

Tijdens de zwangerschapsyoga lessen leer je

Hatha yoga oefeningen waardoor o.a. kracht, souplesse en flexibiliteit toenemen. Ontspanning en concentratie oefeningen om mindfull je zwangerschap te beleven en in je bevalling rust te ervaren. Ademtechnieken voor een voorspoedige bevalling. Toegang te krijgen tot gevoelens van overgave en vertrouwen aan wat je lichaam van je vraagt en te weten dat je het kunt. Er is rust en aandacht voor jezelf en de ontwikkeling van je kindje. Tips om op een natuurlijke manier klachten tijdens de zwangerschap te verhelpen. Informatie over wat er tijdens de zwangerschap, bevalling en daarna met jullie gebeurt


De zwangerschapsyoga bestaat uit

Doorlopende lessen van 75 minuten. Je kunt instomen wanneer je daar zelf behoefte aan hebt, we raden echter wel aan tussen de 12 en de 25 weken te beginnen. Tot vlak voor je bevalling kun je de lessen volgen. De lessen zijn zowel voor beginners als voor vrouwen die ervaring met yoga hebben. De lessen zijn in kleine groepen, dit zorgt voor een nauw contacten en persoonlijke aandacht.

 

Vansi zwangerschaps yoga.jpg

Lessen zijn in Den Haag, Wassenaar & Leiden op

Maagdagavond van 20.15u tot 21.30u (Dutch-English)

Locatie de Kern, Kernstraat 2A,  Leiden

Woensdagavond van 19.15u tot 20.30u (Dutch-English)

Locatie Zijlwatering, Burmanlaan 71 Wassenaar.

Dinsdagavond van 19.00u tot 20.15u

Zaterdagochtend van 10.30u tot 11.45u

Zaterdagmiddag van 12.00u tot 13.15u (English class)

Locatie Haags Yogacentrum, Sillestraat 13, Den Haag

 

Prijzen

Vanaf je eerste les tot 2 weken voor je uitgerekend datum kunnen de lessen worden geboekt. Afname tussen 12 -16 lessen heeft de voorkeur voor een goede voorbereiding.

Losse les/proefles €15. Voor een aaneengesloten lessenreeks vanaf 4 lessen betaal je €13,50 per les. Vanaf een aaneengesloten lessenreeks vanaf 14 lessen betaal je €12,50 per les. Na je lessenreeks, in je uitgerekende maand kun je losse lessen boeken deze zijn €12,50 per les.

 

Graag vooraf aanmelden via het inschrijfformulier voor een lessenreeks.

Heb je vragen of wil je eerst een proefles volgen, neem dan contact op.

 

Vergoeding

Vansi yoga is aangesloten bij de Vereniging Yogaleerkrachten Nederland, lid van Europese Yoga Unie en  Vansi yoga heeft een AGB code en staan daarmee landelijk geregistreerd bij de zorgverzekeraars als zijnde zorgaanbieder. Hierdoor vergoeden veel ziektekostenverzekeraars geheel of gedeeltelijk de gemaakte kosten voor deelname aan de zwangerschaps yogalessen. 

 

Door bewustwording leer je te vertrouwen, door vertrouwen leer je los te laten. Als je los laat kan je lichaam tijdens de bevalling zijn werk doen

Vansi yoga.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Bring peace in your mind,

       joy in your heart,

  health in your body and

compassion in your actions

..........................................

         Hier Aanmelden

   Vragen bel 0643557504


Vansi yoga heeft veel cursisten

uit de omgeving:

Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar,

Voorschoten, Leiden, Katwijk, Valkenburg (ZH) en Rijnsburg